Triple Room

Kjo dhomë e pajisur me kondicioner-ajri , TV-kabllovike me ekran të rrafshët,një minibar dhe me një tavolinë pune .Banjo është pajisur me një dush dhe në të përfshihet një tharëse flokësh dhe artikujt për tualetin.

Ju lutemi vini re se ekstra shtretër nuk janë në dispozicion në këtë lloj të dhomës.

Pajisjet e dhomës: Kondicioneri-ajri,tavolina,nxemja,dyshemeja e parketit/me drurë të fort,garderobë,WC,dush,tharëse flokësh,artikujt për tualetin,WC,banjo,kanalet kabllovike,TV -me ekran të rrafshët,minibar,peshqirat,çarçafat

Madhësia e dhomës: 20 m²
Madhësia e shtratit(shtretërëve): 3 twin

TOP