Double Room

Kjo dhomë e pajisur me kondicioner-ajri, TV-kabllovik me ekran të rrafshët,një minibar dhe oxhaku.Banjo është pajisur me një dush dhe në të perfshihet një tharëse flokësh dhe artikujt për tualetin.

Ju lutemi vini re se ekstra shtretër nuk janë në dispozicion në këtë lloj të dhomës. Panorama,TV,kanalet kabllovike,kondicioner-ajri,tavolina,nxemja,dyshemeja e parketit/me drurë të fort,garderobë/WC,dush,tharëse flokesh,artikujt për tualetin gratis,nevojtore,banjo,minibar,peshqirat,çarçafat.

Madhësia e dhomës: 16 m²
Madhësia e shtratit(shtretërëve): 1 queen

TOP