Twin Room

Kjo dhomë e pajisur me kondicioner – ajri, TV-kabllovik me ekran të rrafshët,një minibar dhe me një tavolinë pune .Banjo është pajisur me një dush dhe në të përfshihet një tharëse flokësh dhe artikujt për tualetin.

Pajisjet e dhomës: Kondicioneri-ajri,tavolina,nxemja,dyshemeja e parketit/me drurë të fort,garderobë,WC,dush,tharëse flokësh,artikujt për tualetin,WC,banjo,kanalet kabllovike,TV-me ekran të rrafshët,minibar,peshqirat,çarçafat.

Madhësia e dhomës: 16 m²
Madhësia e shtratit(shtretërëve): 2 twin

TOP